Köpvillkor webbutik

Våra produkter och priser

Alla priser i webbutiken, på webbplatsen och i annonser är i SEK. Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft är momsbefriade så det tillkommer ingen moms. Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter som kan finnas i text eller pris. För att handla hos oss måste du vara över 18 år. 

Betalsätt

Gå in på din internetbank och genomför betalningen enligt din orderbekräftelse. 

1) Betala det bekräftade beloppet till vårt plusgiro: 90 05 07 – 5 eller bankgiro: 900-5075
2) Som referens anger du ditt ordernummer. 
3) När vi mottagit din betalning skickas varorna till dig.

Kortbetalning med Visa eller Mastercard. Som referens anger du ditt ordernummer

Betalning via swish nr 123 900 50 75. Som referens anger du ditt ordernummer

Betalning via faktura vid leverans.

Leverans- och fraktvillkor
Vi packar och skickar varorna till dig inom 1 arbetsvecka. Frakt debiteras normalt med portokostnad för brev eller paket samt emballage i förekommande fall.

Paket som inte hämtats ut hos ombud:
Paket returneras till oss efter 14 dagar. Har ditt paket returnerats till oss kan du hämta det på Nybohovsgränd 12, 1 tr i Stockholm eller kontakta oss för ny leverans. Du måste då betala ny frakt för din försändelse. För outlösta paket som gått i retur till oss och där kunden ångrat sitt köp, debiteras en returavgift på 100 kr samt eventuella fraktavgifter.

Ångerrätt och reklamationer
Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Ångerrätt
Om du ångrar köpet och vill lämna tillbaka varan erbjuder vi 20 dagars öppet köp. Vid oanvänd vara och obruten förpackning återbetalar vi hela varuvärdet. Om du använt produkten och Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft anser att det skett en värdeminskning (t.ex på grund av bruten förpackning) har vi möjlighet att göra ett avdrag i relation till värdeminskningen när vi återbetalar dina pengar. Vi informerar naturligtvis om detta i samband med returen. 

Du som kund står för returfrakten till oss.

Returadress: 
Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft, Nybohovsgränd 12, 1 tr, 117 63 Stockholm

Reklamationer
Om en vara är felaktig eller transportskadad ska du alltid kontakta oss så snart felet upptäckts och alltid innan en retur. Skriv ett mejl till info@hjarnkraft.se och ange felet så får du hjälp med retur och eller makulering av köpet. Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft står för returfrakten och vi ersätter dig med ny vara alternativt återbetalar dina pengar. Vi återbetalar pengar för returer och godkända reklamationer inom 30 dagar.

Personuppgifter 
Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du besöker vår hemsida eller köper våra produkter kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig eller av våra samarbetspartners i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och vår Integritetspolicy.

Vi på Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I vår integritetspolicy beskrivs vilka personuppgifter vi samlar in från dig samt hur vi använder dessa uppgifter. Integritetspolicyn beskriver även dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

Köpvillkoren uppdaterades senast: 20191107

Köpvillkor, 20191107