Stöd oss

Det finns flera sätt att stötta Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft. Du kan få del i vår gemenskap genom att bli medlem. Du kan stötta forskning med inriktning på hjärnskaderehabilitering via Hjärnskadefonden genom att ge en gåva eller hedra en person som avlidit. Och du kan stötta vår verksamhet direkt med en gåva eller som månadsgivare. 

Bli medlem

När man själv eller någon närstående drabbas av en hjärnskada förändras livet. Frågorna är många och det är viktigt att få tala med någon. I Hjärnkraft finns kunskap och erfarenheter.

Ge en gåva

Välj om du vill stötta forskning för personer med förvärvad hjärnskada eller Hjärnskadeförbundet Hjärnkrafts verksamhet. Din gåva gör skillnad. Hjärnkrafts 90-konto granskas av Svensk insamlingskontroll. 

Bidra med din tid

Vill du göra en insats för Hjärnkraft? Vi är en ideell organisation där det finns plats för fler personer. Har du ett par timmar över och vill bidra i arbetet för personer med förvärvad hjärnskada – hör av dig. Du är välkommen!

Swisha gärna din gåva till 1239005075.

Tack för ditt bidrag till vår verksamhet!

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft

Hjärnskadefonden

I stället för blommor kan du skänka en gåva till Hjärnskadefonden för att hedra minnet av en avliden eller för att fira en födelsedag. Eller så behöver det inte vara någon särskild anledning alls. 

Många människor bildar formen av ett huvud och en hjärna.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare kan du välja att stötta Hjärnkrafts verksamhet direkt. Du kan själv avgöra vilket belopp du vill skänka och hur länge du vill vara månadsgivare. Genom regelbundna bidrag kan vi göra skillnad.

Testamente

Nu kan du via vår samarbetspartner Jurio få hjälp att upprätta ett testamente. Om du väljer Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft som en av dina förmånstagare (minst 1.000 kronor) kostar tjänsten ingenting. Testamentet ska skrivas ut och bevittnas. Om du vill ha hjälp med att förvara testamentet tillkommer en engångsavgift. Läs mer under fliken Upprätta testamente där det också finns länk till tjänsten.