Bidra med din tid

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft arbetar sedan 1988 för människor med förvärvad hjärnskada och deras närstående. Vi verkar för effektiv rehabilitering, ökad kunskap och förbättrat stöd för att minimera konsekvenserna av förvärvade hjärnskador.

 

Vi behöver stödet av våra medlemmar för att vara en stark medlemsorganisation som kan påverka politiker och andra makthavare. Som medlem kan du engagera dig i en lokalförening nära dig och delta i deras verksamhet. Bli medlem och hjälp oss att göra skillnad!

Kontakta en av Hjärnkrafts föreningar nära dig!

Föreläsare?

Är du intresserad av att berätta din historia och tycker att det är roligt att prata inför en grupp så är du välkommen att kontakta oss. Vi söker ibland personer med egen erfarenhet av förvärvad hjärnskada, som kan delge andra hur det är att vara hjärntrött, ha kognitiva problem, afasi eller svårigheter att röra sig. Det kan också handla om bemötande eller tips vid myndighetskontakter. Även anhöriga är ibland med som föreläsare vid våra utbildningsdagar. 

Stjärna på insta? 

Är du duktig på att ta bilder som får oss att tänka till? Eller vill starta en blogg om hjärnskador? Hör gärna av dig – alla erfarenheter är välkomna liksom den nyfikne nybörjaren.

Ring oss på 08-447 45 30 eller fyll i ditt namn och telefonnummer eller mejladress i rutan här nedan. Klicka på skicka så hör vi av oss så snart som möjligt.