Delta i Hjärn- trampet 2020

Cykla ute eller inne på valfri cykel. Hjärntrampet inleds på Hjärnskadedagen den 26 oktober och är ett cykel-event till förmån för Hjärnskadefonden. Länken nedan går till kampanjen på facebook. Du kan också delta via swish.

Hjärntrampet

Scrolla ner för att läsa mer om Hjärntrampet, initiativtagaren, tider och hur det går till. Alla är välkomna att vara med!

HJÄRNSKADEDAGEN

Den 26 oktober är det Hjärnskade-dagen, i år arrangeras Hjärntrampet för att öka kunskapen om förvärvad hjärnskada.

Hjärnskadefond

Hjärnskadefonden stöttar hjärnskadeforskningen i Sverige.

Hjärntrampet 26/10 - 1/11 2020

Du väljer cykel och distans

Hjärntrampet handlar om att cykla på valfri cykel, på valfri plats, i valfritt sällskap och valfri distans. Du kan använda duocykel, armcykel, spinningcykel, rullstol alternativt vanlig cykel inne eller ute. För varje cyklad minut betalar man in 1 krona. I den här tävlingen räknas alla individuella insatser och vi hoppas att så många som möjligt ska vara med och cykla! De tre som lyckas cykla in mest pengar i Hjärntrampet kan räkna med fina priser!

Du väljer tiden

Cykla när du vill. Hjärntrampet inleds på Hjärnskadedagen måndagen den 26 oktober och pågår fram till söndagen den 1 november. Du kan cykla hur många gånger du vill och hur länge du vill. 

Insamling till fonden

För varje cyklad minut betalar man in 1 krona till Hjärnskadefonden. Delta via facebook direkt eller betala via plusgiro eller Swish, skriv “Hjärntrampet” i ämnesraden. Kontonummer (plusgiro) 90 05 07 – 5 eller swish 1239005075.

Alla är med i utdelningen av fina priser till de som cyklat mest!

Initiativ-tagare

Initiativtagaren till Hjärntrampet heter Christian Franzén och bor i Kristianstad. Han råkade ut för en cykelolycka 2012. Cykling har varit en viktig del av Christians rehabilitering och är fortfarande en stor del av hans liv.

Läs om Christians kärlek till cykling:

Välkommen att vara med!