Hjärnet för oss med hjärnskada

Är du sugen på att göra något kul? Träffa andra och påverka? Inom Hjärnet kan du som har en egen hjärnskada prata med andra som har liknande erfarenhet. Det är du själv som bestämmer om det ska handla om den senaste filmen, bästa fika i stan, båtkryssningar, bakning eller yoga. Hjärnet kan också ses för att utbyta tips och råd kring tillgänglighet, hur det fungerar med personlig assistens eller något helt annat. Alla medlemmar med egen hjärnskada är välkomna!

hk_whitetestformat

Vad hjärnet gör...

Vi bestämmer och planerar tillsammans – det kan tex vara:

Mötesplats

Hjärnet är en mötesplats för att diskutera sin situation och byta erfarenheter när inte alla andra hör. Att ventilera och prata med andra skadade som förstår.

tips & råd

Vi delar med oss tips och trix för att klara vardagen lite bättre.

event

Gå in på matcher tillsammans, gör en resa, besök muséer, teater eller bio.

Kost & diet

Baka bröd eller en kaka, laga mat tillsammans. Bjud in en dietist och prata om konstens betydelse. Gå på restaurang.

motion

Ses varje torsdag i simhallen, motionsspåret eller på gymmet. Motion ökar självförtroendet och ger insikt om de egna resurserna.

våga testa

Prova något nytt. Hjärnet kan samlas för att utforska appar, lära sig schack, måla, dreja. Ibland är det fantasin som sätter gränserna.

Vill du starta en blogg?

Hör av dig till Hjärnet, planer finns att på sikt starta en blogg endast för personer med egen skada. Ring 08-447 56 30 eller mejla genom kontaktformuläret nedan.