Bli medlem i Hjärnskade-förbundet Hjärnkraft

Vi arbetar för personer med förvärvad hjärnskada och deras anhöriga! Men alla kan vara med. Varmt välkommen!

Bli medlem

När det som inte får hända ändå händer. När man själv eller någon närstående drabbas av en hjärnskada förändras livet. Frågorna är många och det är viktigt att få tala med någon om det man funderar på. Någon som varit i samma situation. Vem kan förstå vad jag vill och hur jag känner? Vilken rehabilitering finns det och vilka rättigheter har jag? Du som är närstående undrar vad det är för typ av skada. Blir hon/han bra igen? Vad kan jag göra? 

Vi kan hjälpa, stötta och förmedla kontakter som du kan ha nytta av. I Hjärnkraft finns kunskap och erfarenheter. Vi kan bidra till att du kommer vidare i den nya situationen.  

Medlemsavgiften är 220 kronor för enskild medlem och 340 kronor för familjemedlemskap (alla boende på samma adress). 

Som medlem får du förmånliga medlemspriser på våra utbildningsdagar, läger samt kurser, tillgång till en rad medlemsförmåner, omfattas av en olycksfallsförsäkring dygnet runt. Många uppskattar också att få SjukvårdsCV. Läs mer om vad som ingår i medlemskapet via de gröna länkarna. 

Bli medlem nu och hjälp oss göra skillnad!
Klicka på knappen för länk till anmälningsformuläret.

Vi är tacksamma om du fyller i personnummer, mejladress och skadeorsak. Det hjälper oss att ge bättre service och information till dig som medlem. Dessutom kan vi använda statistiken i vårt påverkansarbete. 

Medlemsavgiften är 220 kronor per år för enskild person och 340 kronor för hel familj på samma adress. För att lägga till familjemedlem fyller du i formuläret och klickar sedan på fortsätt. Välj slutför registrering när du är klar och välj därefter om du vill ha faktura, via e-post eller brev. Du kan också betala direkt via swish 123 900507-5 eller till plusgirokonto 90 05 07 – 5 (ange medlemsnamn om betalningen sker från annat än eget kontot).

När du betalt avgiften skickar vi ut ett välkomstbrev till dig.

Tack för att du väljer att bli medlem i Hjärnkraft!

 

Sidan är uppdaterad 20231101