Ge en gåva

Välj om du vill stötta forskning för personer med förvärvad hjärnskada eller  Hjärnskadeförbundets övriga verksamhet. Hjärnkraft har 90-konto och omfattas av Svensk insamlingskontroll. 

Hjärnskadefonden

I stället för blommor kan du skänka en gåva till Hjärnskadefonden för att hedra minnet av en avliden eller fira en födelsedag. Eller så behöver det inte vara någon särskild anledning alls.

Stötta vår verksamhet

Stötta Hjärnkrafts arbete med att förbättra rehabilitering och livsvillkor för personer med förvärvad hjärnskada och dess anhöriga.  Din gåva gör skillnad i vår verksamhet. 

Ge en minnesgåva

Klicka på länken för att ge en minnesgåva.

Swisha gärna till oss!

Swish är ett snabbt och enkelt sätt att stötta Hjärnkraft. Swisha valfritt belopp till: 123 900 50 75

Tack för din gåva!

swish_horizontal_main_rgb
Många människor bildar formen av ett huvud och en hjärna.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare kan du välja att stötta Hjärnskadefonden eller Hjärnkrafts övriga verksamhet. Du kan själv avgöra vilket belopp du vill skänka och hur länge du vill vara månadsgivare. Genom regelbundna bidrag kan vi göra skillnad. Vill du veta mer – kontakta oss på 08-447 45 30.

Testamente

Hjärnskadefonden och Hjärnkraft är djupt tacksamma för att bli omnämnda i ditt testamente. Om du vill ha hjälp att formulera hur  gåvan ska användas är du välkommen att kontakta kansliet, tel 08-447 45 30.

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll.