Tidningen Hjärnkraft - prenumerera

Prenumerera

Välkommen att prenumerera på Hjärnkraft. Tidningen utkommer fyra gånger per år och kostar 250 kronor.

Hjärnkraft skriver om livsvillkoren för människor med förvärvad hjärnskada och deras närstående – socialt, medicinskt och ekonomiskt.

Hjärnkraft hittar du debatt och information om frågor som förbundet driver. Utvecklingen inom rehabilitering och hjälpmedel bevakas liksom politiska initiativ och beslut. Tidningen speglar också vad som händer i våra föreningar på läns- och lokalnivå.             

Du får en tidning späckad av intressant läsning samtidigt som du stöttar vår verksamhet.

Kontakta Wellamo Ericson på förbundskansliet 08-447 45 35 eller nedan via e-post.  

OBS! Ange den adress dit vi ska skicka tidningen i formuläret och eventuell fakturaadress i meddelandefältet (om det inte är samma som leveransadressen).

Aktuellt

dreamstime_m_24862552

Nationell styrning behövs för jämlik hjälpmedelsförsörjning

Hjärnskadeförbundet Hjärnkrafts förbundsordförande Leif Degler kräver i en debattartikel tillsammans med flera andra organisationer en tydlig nationell styrning för jämlik hjälpmedelsförsörjning. Jämlika levnadsvillkor och full delaktighet i samhället får aldrig bli en klassfråga.
dreamstime_l_181724313

Jasmines situation är inte unik

SVT nyheter/Västernorrland har i flera intervjuer speglat situationen för Jasmine som fick en allvarlig hjärnskada efter en svår bilolycka för 1,5 år sedan. Föräldrarna menar att Jasmine efter olyckan inte fått tillgång till den rehabilitering hon behöver.