Torsdagsträffar

Vi träffas på torsdagar kl. 13.00 i vår lokal på Skeppargatan. (Inte torsdagen i den vecka vi har månadsmöte och inte under sommaruppehållet.)

Alla medlemmar och andra som är intresserade av att veta mer om vår verksamhet är välkomna. Om du inte är medlem så kontakta ordförande innan mötet så får du nödvändig information. På dessa informella möten umgås vi, fikar och planerar gemensamt kommande aktiviteter.

Månadsmöten

Alla medlemmar är välkomna till vårt månadsmöte sista tisdagen i varje månad (ej i juni och juli). Då fikar vi eller äter något tillsammans och umgås under lättsamma former.

Workshop med anhöriga till personer med förvärvade hjärnskador

Workshopen på Medlefors folkhögskola var startskottet för den anhörigverksamhet som så väl behövs i Skellefteå och dagen blev lyckad. Vi hade viktiga samtal om hur det blir när livet går sönder för familjen kring den drabbade och hur vi skapar en ny vardag tillsammans. Det var mycket igenkänning när vi delade erfarenheter. Vi var överens om att det är så viktigt som anhörig att veta att du inte är ensam.  (Text o bild Frida Lindgren)

Vill ni nå våra kontaktpersoner för anhöriga, Margaretha Brännström och Evy Lundmark, så e-posta skelleftea@hjarnkraft.se  

Vi fortsätter vårt arbete med att bygga upp en verksamhet för anhöriga och träffas den 8 januari 2024  kl.18-20 i vår lokal på Skeppargatan 16. Hör av dig om du vill komma på träffen eller vill ha mer information skelleftea@hjarnkraft.se 

,

Hjärnkraft fyllde 30 år

Hjärnkraft  firade 30 årsjubileum med seminarier och jubileumslunch på Medlefors den 17 mars 2023. På bilden ser du några av de deltagande medlemmarna.

 

Läs mer om oss

Klicka på knapparna för att nå våra andra sidor.