TBE-sektionen bjuder in till onlinemöte

TBE-sektionen på Hjärnkraft bjuder in till Zoom-möte med förbundssekreterare Cecilia Boestad den 20/9 kl 13:00.

Detta är TBE-sektionens första Zoom-mötet med tema ”TBE-sektionen inom Hjärnkraft” och det är precis som innan helt kostnadsfritt. Cecilia Boestad kommer berätta lite om Hjärnkraft och den nya TBE-sektionen. Du kommer få möjlighet att ställa frågor.

Du som inte kan delta kan istället mejla dina frågor till TBESektionen@hjarnkraft.se så kommer vi att ta upp dem. Föreläsningen och svaren på era frågor kommer i efterhand att publiceras på TBE-sektionens hemsida.

Sista anmälningsdag är söndagen 19/9 och görs till mailadressen ovan.

Har du aldrig använt Zoom är du välkommen att kontakta oss i god tid så hjälper vi dig gärna.

Välkommen som du förmår.

 

Jessica och Sanna