Person vid skrivbord.

Administratör sökes till Hjärnkraft Skåne

Administrativ assistent till Hjärnkraft Skåne 

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft arbetar för människor med förvärvad hjärnskada och deras närstående. Vi verkar för effektiv rehabilitering, ökad kunskap och förbättrat stöd för att minimera konsekvenserna av förvärvade hjärnskador.  Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft bildades 1988 och är en rikstäckande ideell, partipolitiskt och religiöst obunden handikapporganisation med cirka 3 000 medlemmar. Vi har läns- och lokalföreningar över nästan hela landet.

Hjärnkraft bygger sitt arbete på FN:s konvention om mänskliga rättigheter för personer med funktionsnedsättning och utgår från principen om alla individers lika värde och lika rätt. Hjärnkraft arbetar för ett samhälle med full delaktighet för alla och där även personer med förvärvade hjärnskador är välkomna att efter sin förmåga delta i samhällsbyggandet.   

Vi söker nu en administratör till vår förening i Skåne 

För att lyckas i rollen är du genuint serviceinriktad och relationsorienterad. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och är duktig på att organisera och strukturera ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och social är van att arbeta självständigt och att driva frågor framåt.  Du har en god förståelse för hur du praktiskt arbetar med digitala kanaler.  

Det är meriterande att ha kunskaper om hälso- och sjukvård, digitalisering, funktionshinderområdet och/eller arbete inom ideell sektor och föreningsliv.   

Du erbjuds: 

Du erbjuds ett intressant, spännande och mångsidigt arbete i en viktig organisation inriktad på att göra skillnad.  

I arbetsuppgifterna ingår: 
  • Kontakt med medlemmarna via post, telefon och mejl. 
  • Medlemsaktiviteter, planering och genomförande.  
  • Administrera hemsida och sociala medier.  
  • Arbeta med bidragsansökningar och löpande ekonomifrågor. 

Tjänstens varaktighet: Timanställning.

Arbetstid: Deltid, flexibelt, 2–4 h per vecka. 

Arbetsplats: Digitalt samt i föreningshuset Nobel 21, Malmö. 

Tillträde: Snarast. 

Ansökan skickas per e-post till förbundssekreterare Cecilia Boestad cecilia.boestad@hjarnkraft.se  

Senaste ansökningsdagen är 2023-04-30. Vi ser fram emot din ansökan.