På bilden syns synaps, kommunikation mellan hjärnceller.

Välkommen till Hjärnkrafts nya webbplats

Välkommen till Hjärnskadeförbundet Hjärnkrafts nya webbplats! Roligt att du har hittat den nya sidan. Vår ambition är att vara så tillgängliga som möjligt, att det ska vara enklare än tidigare att hitta information och att mobilversionen ska fungera bättre. Det arbetet kommer att fortsätta kontinuerligt med hjälp av alla de som surfar in på vår sida och ger feedback. Vi är tacksamma för alla kommentarer.

Innehållsmässigt är målet att vi ska samla all information om Hjärnskador, Anhöriga, Barn & Unga och Stöd oss under tydliga ikoner och knappar. Dessutom ska det vara enkelt att bli medlem i Hjärnkraft och att hitta sin förening.

I butiken har vi samlat Hjärnkrafts skrifter och en del informationsmaterial och lite produkter. Här kommer vi också inom kort att presentera våra utbildningar & events och hoppas kunna möjliggöra bokning av utbildningsplats eller biljetter samt betalning direkt eller via faktura.

Vad tycker du om vår nya webbplats? Mejla gärna dina synpunkter till: info@hjarnkraft.seTack för din feedback!

Alla är välkomna som medlem i Hjärnkraft; personer med förvärvad hjärnskada, anhöriga och stödjande. Du vet väl att det ingår en olycksfallsförsäkring dygnet runt i medlemskapet? Allt som rör medlemskapet är samlat under Bli medlem. Tipsa gärna andra om www.hjarnkraft.se/bli-medlem.