Missa inte artikelserien, (15, 16, 17 mars) i Svenska dagbladet om hjärnskakning. Hjärnkrafts förbundssekreterare blev intervjuad inför serien i samband med utgivningen av hjärnskakningsskriften Ska jag gasa eller bromsa.

Intressant artikelserie om hjärnskakning i SvD

Missa inte artikelserien, (15, 16, 17 mars) i Svenska dagbladet om hjärnskakning.

Här intervjuas förbundssekreterare Cecilia Boestad vilket går att läsa i faktarutan. Fakta som finns där basera sig på innehållet i skriften Ska jag gasa eller Bromsa av författarna Petra Boström, Cristina Eklund och Frida Berg.

Medverkar i artikelserien gör också William Olsen som råkade ut för hjärnskakning i samband med att han körde enduro. William kan ni läsa mer om i vårt senaste nummer av tidningen Hjärnkraft.

I artikeln den 17 mars ges råd om när man bör åka in till akuten vid hjärnskakning.