Hjärnkraft har beslutat att förlänga tiden för årsmöten och motioner på grund av Coronautbrottet. Dessutom har vårens planerade utbildningsverksamhet skjutits upp. Välkommen att höra av dig till förbundskansliets växel.

Förlängd årsmötes- och motionstid på grund av corona

Hjärnkraft har beslutat att förlänga tiden för årsmöten och motioner på grund av Coronautbrottet. Dessutom har vårens planerade utbildningsverksamhet skjutits upp.

 

Med anledning av Coronavirusets fortsatta framfart i Sverige har Hjärnkrafts förbundsstyrelse beslutat  att förlänga årsmötesperioden till 30 april samt tiden för att inkomma med motioner och nomineringar inför förbundsstämman till den 15:e maj. Beroende på hur Coronaviruset fortsätter att spridas och riktlinjerna för hur vi i Sverige ska hantera spridningen kan dessa tider komma att förlängas ytterligare.

Planerade utbildningsdagar under våren i Eskilstuna och Sundsvall skjuts upp. Information om nya datum kommer att läggas upp på hemsidan så snart det är möjligt.

För frågor rörande Coronaviruset hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida: 

www.folkhalsomyndigheten.se

Tel: 113 13

Det är verkligen en mycket speciell tid och vi får alla hjälpas åt och ta vårt samhälleliga ansvar för att förhindra smittspridningen. 

På förbundskansliet arbetar vi på som vanligt antingen på kontoret eller hemifrån. 

Vår växeltelefon 08-447 45 30 kommer att vara öppen som vanligt:

måndag – torsdag kl 10 – 16.

Varmt välkomna att höra av er med eventuella frågor och annat!