Idag 5 oktober är det redan dags för 4:e tillfället för HjärnPunktens cirkelverksamhet i höst.

Vi tycker det är riktigt kul att vi trots den pågående pandemin har kommit igång med igång verksamheten så bra på HjärnPunkten i höst .
Med alternativa lokaler och extra försiktighet m.m. för våra deltagare så har det fungerat utmärkt. Vi delar dagens (5 okt.) inlägg på HjärnPunktens Facebookgrupp av verksamhetsledare Ove Haugen:

”Redan oktober. Den 5:e oktober, för att vara mer specifik, och den fjärde HjärnPunkten-måndagen i höst. Rutinerna börjar sätta sig. Konstgruppen har funnit sig till rätta i den före detta vävstugan, mindfulness-gruppen sitter i lokalen Röda Sten och i Klippan, några stenkast bort, sitter silversmederna (synd att vi andra inte får träffa er den här terminen, men vi hoppas och tror att ni har det bra i Özays fina verkstad).
 
Är du inte med i någon av de nämnda grupperna? Vill du titta in på våning U1 i Dalheimers hus på en fika? Här av dig isåfall. Till en viss gräns finns det plats, och gränsen sätter vi förstås med hänsyn till social distans.
Starttid: 17:00. Vänta tills hissen blir tom (om du behöver den) och gå direkt ner från huvudingången utan uppehåll i receptionen. Allt för att undvika krockar med boende och deltagare på daglig verksamhet.
Välkommen!”
 
Verksamhetsledare Ove Haugen