Fint ljus i år igen i Alingsås 22 oktober!

Tack till Alìngsåsarna, främst Ingvar, Karin och Martha , som ser till att den här traditionen fortsätter. Det är så trevligt att träffa flera av medlemmarna från runt omkring i Västra Götaland.
 

I år var vi ett 20-tal som mötte upp på Ekstedts café för kaffe, macka och information om rundvandringen. Perfekt plats i denna coronatid – utomhus men med stor takpresenning som skyddar mot regnskurar.Det märktes att inga utländska konstnärer deltagit i år. Svenskarna är lika duktiga men kanske inte tillräckligt många, lite färre installationer än tidigare. Men Lennarts bilder visar hur vackert det i alla fall var. Han är verkligen värd en eloge för sina foton, inte bara i år utan också alla gånger tidigare.

Ulrika

Kolla in Bilderna under AKTIVITETER