Aktiviteter i Hjärnkraft Göteborg

Hjärnkraft Göteborg har många olika aktiviteter som studiecirklar, medlemsträffar och läger bland annat. Alla medlemmar är välkomna!
Vill du som ännu inte är medlem vara med på en av våra aktiviteter? Välkommen att kontakta kansliet.

AKTIVITETER

Caféträff 2 24 September

En liten men tapper skara slöt upp på Cafénord/Köttbullekällaren denna gången: Evelyn, Sergej, Bengt, Lennart och Ulrika.

Vi körde en liten quiz med tolv 1-x-2 frågor. Vinnare blev Sergej med 8 rätt – Grattis! Sedan unnade vi oss köttbullar till lunch-mums! (Hjärnkraft sponsrade en del av priset) En trevlig förmiddag blev det med diskussion om Göteborgs historia och Gustav den II Adolf m.m. – Kul!
Vi avslutade med att hänga med Bengt in på Saluhallen där han fyndade kamben!

Nästa träff blir torsdagen 8 oktober – vi meddelar plats och tid!
Kolla hemsidan https://hjarnkraft.se/goteborg/
och Facebook Hjärnkraft Göteborg eller ring/maila till kontoret om du vill hänga på!

Mysig Caféträff 17 september! 

Den första av flera planerade träffar under hösten.

Bra och rymlig lokal med inte så många gäster vid kl.9.30 då vi träffades på Café Nord / Köttbullekällaren på Kungstorget. Vi hade det riktigt mysigt och fikade med kaffe, ostmacka och ett glas juice. Nästa torsdag 24 september så träffas vi på samma café, dock en timme senare: kl.10.30 ( till ca 12.00).

Välkommen att hänga på!
Ulrika och Lennart

Solig dag på Äventyrsgolfen 8 september

Solen sken, ibland styrde blåsten bollen på banan, men ändå rullade den ner i hålet. Till och med en “hole in one”, bra gjort Anders som tack vare det blev slutlig vinnare med Lennart.N som god tvåa. Och det är ju faktiskt så att var och en är en vinnare. Efter spelet drack vi kaffe och åt en ostmacka, det satt perfekt efter kampen med klubba och boll. Och nu ser vi fram mot fler trevliga aktiviteter under hösten, både enligt såväl Hjärnkrafts som HjärnPunktens programblad. / Ulrika

Medlemsträff i Botaniska trädgården 9 juni

Härligt, äntligen kunde vi genomföra en aktivitet, trots Corona-pandemin!
Utomhusträff i Botaniska Trädgården, solen sken och ett 20-tal deltagare passade på att ses.
Inga kramar men armbågshälsningar och glada leenden.

Som traditionen bjuder så kämpade vi oss uppför backen till den fina lekplatsen som även innehåller några bord och bänkar samt gott om plats för stående så vi kunde hålla avstånd enligt föreskrifter. Kaffe dricka, baguetter och kex avnjöts tillsammans med mycket prat och god stämning. Lotter såldes med varierande vinstlycka. Gruppfoto togs, några promenerade till näsduksträdet som fortfarande blommar och några satt kvar och bara hade det bra tillsammans. Tack för möjligheten att genomföra denna träff!

 
Nedan bilder från vårt arkiv.

Läs mer om Hjärnkraft Göteborg:

Klicka på knapparna nedan för att komma vidare till en annan sida.

Tel: 031- 24 32 34
E-post: info@hjarnkraftgoteborg.se