Ny bok stöttas av Hjärnskadefonden

Ljudboken ”Bruten tid – Om att vara ung och hjärnskadad” släpps idag och har skrivits av Matilda Turesson och Stefan Strömberg. Provlyssna via länk.

Hjärnskadefonden har stöttat produktion och utgivning av ljudboken ”Bruten tid – Om att vara ung och hjärnskadad”.  Uppläsningen av Charlotta Åkerblom är mycket tydlig och klar, den kan provlyssnas på https://www.storytel.com/se/sv/books/2093783-Bruten-tid-Om-att-vara-ung-och-hjaernskadad.

Boken handlar om Matilda Turesson som var 13 år när hennes liv förändrades efter en trafikolycka. För Matilda började en kamp som, 20 år senare, fortfarande håller på. Den svåra hjärnskada hon ådrog sig förändrade allt.

I boken berättar Matilda sin historia och hon hoppas den ska inspirera andra genom att visa att det går att genomföra saker, trots att det från början verkar omöjligt.

Vill man kan man också läsa boken som ett inlägg i debatten om rätten till ett gott liv för den som har en funktionsvariation.

Alla som mött Matilda vittnar om en person med utstrålning, med vilja, med humor och med mycket karisma.

Ljudboken släpptes den 10 december på Mertzy Förlag. Den är lite drygt 4,5 timmar lång och hittas på Storytel samt på förlaget Mertzy Förlag. På förlaget finns också ett kort smakprov på Matildas debut-EP som släpps på Spotify. http://www.mertzyforlag.com/bruten-tid/

Boken kommer också att ges också ut i tryckt bokformat i början av 2021.