Bruten tid – om att vara ung och hjärnskadad

Bruten tid är en ny bok av Matilda Thuresson & Stefan Strömberg. Nu finns den i webbutiken. År 2000 var Matilda nära döden. Nu ger hon ut en bok och låtar hon skrivit. Nu förbereds föreläsningar till olika målgrupper. Härligt för Matilda som älskar att sjunga och föreläsa.

Bruten tid är en bok av Matilda Thuresson & Stefan StrömbergÅr 2000 var Matilda nära döden. Nu ger hon ut en bok och låtar hon skrivit. Nu förbereds föreläsningar till olika målgrupper. Härligt för Matilda som älskar att sjunga och föreläsa.

Matilda var 13 då livet tvärt förändrades. Det är mer än 20 år sen. Hon och Marjan Farahdokht gick på trottoaren, den vanliga vägen hem från skolan i Falun. Flickorna blev påkörda bakifrån av en som somnat vid ratten.

Marjan dog. För Matilda började kampen som pågår än. Matildas svåra hjärnskada förändrade allt. Den syns inte, hörs inte. Synskadan hon fick märks inte heller. Minnena från åren före olyckan raderades.

Bruten tid är Matildas berättelse om vägen tillbaka. Om att hitta personen hon vill vara, att lära allt på nytt och att möta fördomar. Bruten tid visar även de närståendes kamp för att Matilda ska få leva ett drägligt liv.

Förord av Göran Brandberg, barnläkare. Matildas familj talar om hur de påverkas. En personlig assistent berättar. Många fler delar med sig lite av allt de upplevt tillsammans med Matilda under de tuffa åren. Eftertext av Peter Holmstedt, biträdande rektor Brunnsvik Creative Music.

En stark bok om en människas livsresa. Boken inspirerar och visar att det finns möjligheter även när det inte verkar så.

Viktiga budskap från Matilda: Det lönar sig att kämpa! Liv som räddats ska levas!

Bruten tid – om att vara ung och hjärnskadad säljs tryckt och inbunden här i webbutiken för 159 kronor + frakt. Den finns även att köpa som e-bok och ljudbok på internet.

Den som vill köpa många böcker är välkomna att kontakta Synkop på: shop@synkop.se

Matildas låtar finns på Spotify:

https://open.spotify.com/artist/6tn1ZM8YkYzFz2wpSqbMqK

Matildas sida på Facebook:

www.facebook.com/search/top?q=matilda%20thuresson%20-%20kreativ%20livsberättare

Länk till boken i webbutiken: