Tre personer diskuterar.

Webbinarium om hjärnskakning, konsekvens och rehabilitering

Nu är föreläsarna klara till Hjärnkrafts webbinarium den 26 maj 2021. Anmälan är öppen. Varmt välkommen!

26 maj 2021 arrangerar Hjärnkraft en föreläsningsdag om hjärnskakning, konsekvens och rehabilitering. Under dagen föreläser Daniel Amir, Malin Bech och Johan Bergenbrink om sina upplevelser efter att ha blivit drabbade av hjärnskakningar. Dessutom medverkar Per Hamid Ghatan, Lars Lundgren och Nils Berginström som alla är experter inom området. Läs mer i programmet nedan.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med personer som drabbats av hjärnskakningar, eller vill veta mer om hjärnskakningar, till exempel som personal i vård och rehabilitering, skolpersonal, anhörigkonsulenter, försäkringshandläggare, politiker och beslutsfattare, brukarorganisationer, personer med egen skada, närstående och andra intresserade.

När: Onsdag den 26 maj klockan 10.00 – 16.00.
Var: Utbildningen är digital. Länk till webbinariet skickas ut per mejl efter anmälan.
Pris: 395: – per person som deltar. Medlem i Hjärnkraft 150: – Bli medlem via Bli medlemssidan: https://hjarnkraft.se

FÖRELÄSARE

Daniel Amir, Malin Bech & Johan Bergenbrink

Daniel, Malin och Johan har alla drabbats av hjärnskakningar (mildra traumatiska hjärnskador) och haft långvarig problematik i olika utsträckning. De kommer dela med sig av sina upplevelser, utmaningar och hur livet med “den osynliga skadan” kan vara.

Per Hamid Ghatan

Läkare och specialist i rehabiliteringsmedicin, projektledare för forskningsprojektet RGS@Home vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala, utvecklingschef vid Bragée kliniken i Stockholm. Han har mångårig erfarenhet av rehabilitering vid hjärnskada och har doktorerat i kognitiv neurovetenskap vid Karolinska Institutet.

Nils Berginström

Neuropsykolog vid Neurorehab Norrlands universitetssjukhus i Umeå och universitetslektor vid institutionen för psykologi vid Umeå universitet. Han har doktorerat i rehabiliteringsmedicin med fokus på mental trötthet.

Lars Lundgren

Leg sjukgymnast, specialist i Fysisk aktivitet och Idrottsmedicin. Mångårig erfarenhet av bedömning och rehabilitering efter hjärnskakning. Hermelinen Sports Concussion Center.

Ämnen

Vi kommer att uppdatera med föreläsarnas mer detaljerade ämnen så snart som möjligt.

MODERATOR

Sofia Karlsson är moderator under hela webbinariet.

Varmt välkommen!

Länk till vårt anmälningsformulär:

Anmälan direkt

Vi behöver din anmälan senast den 22/5 2021. Länk till anmälningsformulär: