Från kliniskt död till debutant i dubbel bemärkelse

SJÄLVBIOGRAFISKT. Matilda Thuresson har gjort en resa från kliniskt död till ett kreativt liv som hjärnskadad – och blivit debutant i dubbel bemärkelse. Nette Wermeld Enström har läst boken Bruten tid – om att vara ung och hjärnskadad.

Klicka på länken för att läsa recensionen:

Från kliniskt död till debutant i dubbel bemärkelse

Bruten tid är Matildas berättelse om vägen tillbaka. Om att hitta personen hon vill vara, att lära allt på nytt och att möta fördomar. Bruten tid visar även de närståendes kamp för att Matilda ska få leva ett drägligt liv.

Bruten tid – om att vara ung och hjärnskadad säljs tryckt och inbunden här i webbutiken för 159 kronor + frakt. Den finns även att köpa som e-bok och ljudbok på internet.

Den som vill köpa många böcker är välkommen att kontakta Synkop på: shop@synkop.se

Länk till boken i webbutiken: