Bussresa till Louisiana den 7 oktober

Redan kl 07.30 var vi alla inlastade i bussen för resan till Louisiana-muséet i Danmark. Smörgås- och kaffeservering samt ”Gissa Städer” fördrev tiden men det kändes inte som speciellt lång tid innan vi var framme. Chauffören Christian skötte busshissen med rullstolar och sen var vi alla 26 klara för entré till muséet. Var och en gick runt som man själv kände. Den stora utställningen nu var Mamma Anderssons tavlor som man verkligen kunde njuta av att se. Övriga utställare var Mika Rottenberg, Jorn Moeder Jorn, en Kusama Installation, m m. Men den vackraste ”utställningen” är parken utomhus, och vi hade sådan tur att solen sken hela tiden när vi kunde strosa runt i ett par timmar.Efter att ha köat fick vi sen plats vid olika bord för lunchen och god mat serverades. Det tog sin tid så sen var det i princip dags att samlas för hemresan igen. Och prick kl 19.00 stannade bussen utanför Dalheimers för avlastning.Och vaccinations-intygen, som vi varit så noga med att alla skulle ha, var det ingen som frågade efter.

En fantastisk resa med, såvitt man hörde, mycket nöjda deltagare.

Hälsar Ulrika