Gunilla har nyligen blivit uppmärksammad i både TV4 nyhetsmorgon och i Expressen. Anledningarna är många. Gunilla drabbades hårt av TBE och kämpar idag med att kunna gå och prata igen.

Vi på TBE sektionen har haft några samtal med Gunilla som är en innerligt positiv människa !

”Jag är gärna med och peppar andra TBE drabbade men också informera om vikten att gå och ta ALLA sina TBE-vaccinationsdoser.” Själv så hade jag tagit den första dosen, och så var det mitt i Covid tider jag skulle ta min andra dos. Men jag fick då till svars jag inte kunde ta både covid vaccin och TBE vaccin samtidigt.  Jag valde då ta påfyllnadsdos för Covid och fick sedan både TBE och Covid.”

Här kan du se och lyssna till Gunillas hela berättelse:

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/gunilla-blev-sjuk-i-tbe-kunde-inte-prata-eller-röra-ben-och-armar/20509309?offset=3