Hur ska jag som anhörig kunna leva med sorgen över att livet inte blev som det var tänkt?”

Föreläsning för dig som är anhörig.

Yvonne van de Vis Kaufmann kommer att prata om sorgeprocess och krisbearbetning, om hur man behöver och kan ta hand om sig själv. Försöker ge er tankar, inspiration och idéer kring nya strategier, och belyser vad ett annat förhållningssätt till hemsituationen kan innebära för relationen med din drabbade närstående.

Yvonne van de Vis Kaufmann är psykolog och arbetar som neuropsykolog på Karolinska Universitetssjukhuset. Hon började sitt yrkesliv på Stora Sköndal där hon träffade vuxna med förvärvade hjärnskador. Sedan 15 år tillbaka arbetar hon med barn och ungdomar med epilepsi. Utöver det är hon utbildad yogalärare och har startat verksamhet Rehab för närstående. Där föreläser hon, håller i Workshops och retreats för just anhöriga och kombinerar då psykologiska och yogiska verktyg.

Tid: Torsdagen den 19 oktober kl. 18.30 – 19.30.                                                                 

Föreläsningen är digital via Zoom.

Anmälan: senast måndag den 16 oktober. Uppge ditt namn OCH framför allt din mejladress, så att vi kan skicka länken till just dig. Vi skickar ut länken dagen innan.

Mejl: stockholm@hjarnkraft.se                           

Telefon: 08- 447 45 31

Föreläsningen är kostnadsfri!

VÄLKOMMMEN!

Dela gärna.