Dekorativ

Ung vuxen 7 november kl.17-19

Vi spelar spel och har trevligt tillsammans. Tid: 17.00-19.00                                                                                                          Plats: Nybohovsgränd 16                                                                                                                                                  Färdtjänstadress: Nybohovsgränd 16                                                                                                                                            Kostnad: 20 kr för den som vill fika.                                                                                                                                               Anmälan Senast 31 oktober, via e-post: stockholm@hjarnkraft.se                                                                                                  eller telefon: 08- 447 45 31                                                                                                                                                                      Tänk på att beställa färdtjänst till hemresan senast kl.18.50