28 NOVEMBER 17–19: MIDDAG I NYBOHOV

Vi äter pizza, dricker läsk och har en kul kväll. Vi köper några olika sorters pizzor och du kan prova vilken du tycker är godast. Vi kommer ta emot önskemål.                                                                                                                                                        Tid: 17.00-19.00                                                                                                                                                                                      Plats: Nybohovsgränd 16                                                                                                                                                  Färdtjänstadress: Nybohovsgränd 16                                                                                                                                            Kostnad: 50 kr, för dig som vill äta och fika.                                                                                                                                Anmälan: Senast 21 november, via e-post eller telefon till kansliet