Hur har din sommar varit?

Förbundskansliet är tillbaka igen efter en avkopplande ledighet och vill gärna höra hur din sommar har varit. Skriv till oss och berätta!

I år har det varit en väldigt speciell sommar för många. Vi på förbundskansliet är tillbaka efter en skön och avkopplande ledighet trots restriktioner och myndighetsrekommendationer. 

Hur har coronapandemin påverkat dig i sommar? Har du gjort något kul? Vad har varit jobbigt och hur har du tacklat det? Tipsa oss! Vad har varit roligt? Har du upplevt en dråplig situation? Har du varit med på en av de utomhusaktiviteter som arrangerats runt om i landet? Eller tillhör du dem som känner att det nästan inte är någon skillnad i din vardag?

Vill du dela med dig? Skriv till oss och berätta hur din sommar har varit! Skicka gärna en bild och ett par rader om dina äventyr i sommar! Vi hoppas kunna få med några berättelser i nästa nummer av tidningen Hjärnkraft. Då behöver vi text & bilder senast den 3 september.

Mejla till cecilia.boestad@hjarnkraft.se under ämnesraden ”Sommar 2020”. Ange gärna om det är OK att vi publicerar ditt bidrag!

Tack på förhand! 

Redaktionen Hjärnkraft