TBE-sektionen uppmärksammas i media

TBE-sektionens initiativtagare Suzanna Sandberg intervjuas i många medier med anledning av den nya broschyren om TBE och sektionens bildande. Senast i Sveriges Radio om hur hon drabbades av TBE och vilka konsekvenser det har medfört.
BILD 10

-Våra drömmar har slagits sönder och samman så vi kan inte göra annat än att hjälpa så att inte andra hamnar i detta”, säger Suzanna Sandberg som drabbades viruset efter ett fästingbett 2017.

Den nystartade TBE-sektionen inom Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft har nyligen kommit ut med en broschyr där 57 personer, TBE-drabbade själva och anhöriga, berättar i korthet om hur deras liv påverkats efter TBE. Broschyren ger också mycket fakta kring TBE, fästingar och sjukdomen.

”Berättelser & fakta om TBE” kan beställas i vår webbutik och skickas mot frakt- och emballagekostnad.