Genrebild hjärna

Att leva hela livet

2022 års konferens om förvärvade hjärnskador går av stapeln torsdag och fredag den 10 & 11 november.

Efter ett uppehåll under covid-19 är Hjärnkraft Göteborg tillbaka med konferensen Att leva hela livet. Årets tema blir anhörigfrågor med inriktning på anhöriga till personer med en förvärvad hjärnskada. Förutom föreläsningar och panelsamtal kommer det också finnas plats för utställare.

Program: skickas ut under augusti månad.
Anmälningsformulär: kommer då att finnas på Hjärnkraft Göteborgs hemsida https://hjarnkraft.se/goteborg, men redan nu kan du ringa 031-24 32 34 eller mejla info@hjarnkraftgoteborg.se om du vill anmäla dig eller veta mer – eller om du har idéer som passar årets tema.
Målgrupp: Anhöriga/närstående samt alla som arbetar med eller kring någon med en förvärvad hjärnskada: anhörigkonsulenter, personliga assistenter, personal inom vård och omsorg, skolpersonal, biståndsbedömare, politiker och beslutsfattare, funktionsrättsorganisationer och personer med egen skada.
Konferensavgift: 1 900 kronor. För medlemmar i Hjärnkraft som deltar som privatpersoner är priset 1 000 kronor.
Plats: för konferensen blir även den här gången Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg.

Varmt välkommen!