Omslagsbild

Det finns ett före och ett efter

Pernilla Vidinghoff Alling skriver i sin nya bok om hur livet förändras efter ett barns traumatiska hjärnskada.

När min sextonåriga dotter Tilde skadades svårt i en trafikolycka drabbades inte bara hon, utan hela familjen. Vi tvingades bit för bit under lång tid att omvärdera det mesta i livet eftersom Tilde inte kom tillbaka till en normal tillvaro. Istället blev hon beroende av sina personliga assistenter dygnet runt.
Under alla år som gått sedan hon skadades, och framför allt under hennes sjukhusvistelse, har jag saknat berättelser från andra föräldrar. Historier att identifiera mig
med och att finna tröst i. Vissa dagar när allt kändes som mest hopplöst hade det hjälpt att veta att man inte var ensam, att det fanns fler som gått igenom liknande
händelser. Det är därför jag har skrivit den här boken – för att ge tröst och hopp åt andra som drabbats. Det här är helt enkelt den bok jag själv hade behövt läsa när jag över en natt blev mamma till en tonåring med förvärvad hjärnskada.

Pernilla Vidinghoff Alling

Läs mer i FöreEfterInfoblad.