flat coated retrievers valpar leker.

Apportera för välgörenhet!

Välkomna till en dag full med apportering där allt överskott går till Hjärnkraft och Hjärnskadefonden.

När: 8/7 kl 9.00 – 13.00

Var: Sövdeborgs jaktskytteklubb

Kostnad: 40 kr per station för medlemmar i FRK, 50 kr för övriga. 

Vem: Alla retrievers är välkomna med sin anmälan. Max 40 anmälda. Först till kvarn! Reservlista finns.

Anmälan:  görs till: anmalan.skaneblekinge@frk.nu

 

Apportera för välgörenhet!

Kom och umgås, njut av livet, hundträning och varandras sällskap den 8 juli! Allt överskott går till Föreningen Hjärnkraft och Hjärnskadefonden som bland annat delar ut pengar till arbete mot hjärnskador orsakade av TBE.

Under dagen kommer vi att ha jakthundsloppis. Ta med och skänk de jakthundsartiklar du inte längre vill ha så samlar vi allt på ett loppisbord. Under dagen kan ni köpa dessa artiklar och swisha valfri summa. Allt överskott går till Hjärnskadefonden.

Varför just Hjärnskadefonden och TBE?

Många av oss känner Lena Svensson. Hon har haft flatte i 20 år, varit på otaliga träningar och tävlingar och träffat, pratat och skrattat med alla oss andra hundnördar runtom i Sverige och Norden. Hon har även varit engagerad i FRK Skånes styrelsearbete under flera år.

I juli 2021 fick hon ett fästingbett i samband med hundträning. Hon blev dålig men orkade ändå vara med på Flatmästerskapet i Värmland i början av augusti. I slutet av augusti blev hon akut sämre och fick hämtas med ambulans. Efter många rundor förstod man till slut att det var TBE och idag bor hon på ett vårdboende med assistans dygnet runt. Prognosen är inte god och Lena kommer att få bo på vårdboende resten av livet.

Läs mer om TBE.

Denna dag är för Lena så kom och njut av varandras sällskap och av möjligheten att träna hund.

Dela gärna.